Am devenit youtuber?

Da, am devenit mai mult sau mai puțin dar până aici ar trebui să vobresc despre ce m-a determinat să fac această alegere și să investec timp și energie în toată această afacere.

Prin 2012 niște prieteni de ai mei și-au deschis un canal de youtube care se baza pe scurtmetraje la acel moment. Îi urmăream de fiecare dată nerăbdător să văd ce au mai făcut iar de câteva ori am avut prilejul și ocazia să particip și eu la câteva filmări și am văzut ce presupune să fii în fața camerei.

La un moment dat chiar ne-am înscris la un concurs de film bazat pe tema anticorupției acela a fost cel mai important rol pe care l-am avut până atunci într-un clip video. Noi am fost foarte mulțumiți de cum a ieșit filmul însă juriul nu a fost de aceeași părere. Dezamăgirea noastră nu a fost faptul că nu am câștigat concursul ci faptul că s-au calificat mai departe alții care au avut un scurtmetraj mult mai slab decât al nostru. În orice caz nu am considerat asta un eșec, doar ne-a ambiționat să mergem mai departe.

Revenind la mine, anul trecut cu un entuziasm excelent mi-am deschis și eu un canal de youtube, la acea vreme încărcând clipuri cu o calitate video – audio destul de slabă dar se spune că nu trebuie să uiți de unde ai plecat.. Am tot continuat așa iar în curând canalul meu de YouTube va împlini un an adunând în tot acest timp aproximativ 700 de abonați, în ultima vreme numărul acestora crescând destul de repede zilnic.