Superstiții stupide

Toți avem lucruri stupide în care credem și pe care dacă le respectăm avem impresia ca vom scăpa de ghinion sau vom avea o zi bună și așa mai departe. Știți voi, dacă ați văzut pisica neagră 3 pași în spate îți scuipi în sân faci două flotări o tumbă și gata poți să mergi mai departe. STUPID. Nu există așa ceva pisicile negre sunt la fel ca cele albe, o oglindă spartă nu îți va aduce 7 ani de ghinion, dacă treci pe sub o scară nu vei avea nu știu câți ani de ghinion.

Personal chiar fac lucrurile contra superstițiilor și uitați că sunt încă aici, viu și nevătămat. Mai repede tind să cred în Karma, pe principiul dacă faci ceva bine, binele ți se va întoarce iar dacă faci ceva rău, fugi, ascunde-te într-un buncăr sau ceva.

Lăsând gluma la o parte în mod oficial în religia creștină este un păcat destul de mare să crezi în superstiții acestea probabil că au fost inventate de oameni care se plictiseau prea tare și nu aveau ce face cu viața lor la acel moment. Mai grav este că aceat lucru s-a transmis mai departe iar cum majoritatea oamenilor sunt foarte naivi, aceștia se încred în ele. Să știți că dacă vă taie o pisică neagră calea s-ar putea să vrea să ajungă undeva nu să vă năpăstuiască pe voi. Dacă ai trecut pe sub o scară ai grijă să nu o tragi după tine, probabil pe ea era un om care lucra ceva.

Deci ar cam trebui să ne trezim la realitate și să lăsam aceste chestii stupide la o parte care nu fac altceva decât să ne încarce viața aiurea.